Romanian Letters aduce povești românești cu final fericit -comunicat de presă

Sanziana Mircea si echipa romanianletters.roAsociația Identitate Culturală Contemporană (AICC) relansează emisiunea Romanian Letters, difuzată săptămânal la postul de radio Activ eFeM, propunând un concept nou, bazat pe interviuri cu oameni puțin cunoscuți, dar cu realizări remarcabile. Ca și până acum, emisiunea va putea fi ascultată în fiecare marți, începând cu ora 18.00, pe frecvența 92,7 FM sau prin live stream pe site-ul radioului (http://activefem.ro).

Sub sloganul “Povești românești cu final fericit”, noul format al emisiunii își propune să aducă în atenția ascultătorilor exemplele unor români care, deși nu sunt cunoscuți publicului larg, s-au afirmat în domenii diverse. Astfel, de la microfonul Romanian Letters vor vorbi interpreți de muzică clasică, poeți, antreprenori sau tineri voluntari. Emisiunea își dorește să facă cunoscute proiectele unor oameni modești, care nu sunt în lumina reflectoarelor, dar care constituie exemple de reușită si care ne pot inspira prin tenacitatea si dăruirea lor. “Acești oameni fac România mai frumoasă și considerăm necesar să vi-i prezentăm și să facem din ei o sursă de inspiratie.”, spune Miruna Vlada, una dintre realizatoarele emisiunii. Alături de Miruna, gazdele Romanian Letters vor fi Oana Cerchia și Ana Soviany.
Lansată în septembrie 2012, emisiunea Romanian Letters este un proiect al Asociației Identitate Culturală Contemporană (http://aiccromania.org, o organizaţie non-guvernamentală care dezvoltă proiecte culturale menite să nască dezbateri cu privire la importanţa unei identităţi naţionale ȋntr-o lume multiculturală.

Posted in Anunţuri